Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home VERZORGING

Verzorging

Voeding

Bij de Kattenherberg beschikken wij over hoogwaardig droogvoer van Prins. Verder hebben wij nog diverse andere merken in voorraad, zowel brokjes als vlees/vis in blik.

Over Prins

Prins Petfoods staat voor een hoogwaardige kwaliteit van honden- en kattenvoeding voor elke levensfase. Tot de dag van vandaag produceren zij met veel liefde voor uw huisdier complete voedingen welke aansluiten op de verschillende voedingsbehoeften van hond en kat.

Voor een goede gezondheid en optimale vertering is een goede balans tussen alle voedingsstoffen in de voeding noodzakelijk. Goede voeding zorgt ervoor dat het dier voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. Daarom heeft Prins Petfoods volledig uitgebalanceerde voedingen gemaakt van de allerbeste kwaliteit grondstoffen. Deze voedingen zijn samengesteld op basis van natuurlijke bouwstoffen die een gezonde werking van het lichaam ondersteunen.

Prins heeft verschillende voedingen voor de kat ontwikkeld en samengebracht in één lijn: VitalCare. Dit is 100% natuurlijke voeding voor een betaalbare prijs. VitalCare bestaat uit een 8-tal hoogwaardige producten. De beste kwaliteit grondstoffen zorgen ervoor dat zelfs de meest kieskeurige katten kiezen voor VitalCare. Naast onderhoudende producten bestaat Prins VitalCare uit producten met een preventief en oplossend karakter.

http://www.prinspetfoods.nl/

Dieet

Indien uw kat een veterinair dieet volgt, dan dient u dit bij reservering te vermelden, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Het beste kunt u zelf het speciale eten meenemen.

Medische zorg

Toediening van medicijnen aan uw huisdier is geen enkel probleem. Wij verzoeken u voldoende medicatie voor uw kat mee te brengen en de bijsluiter hiervan te overleggen.

Document acties